Autorităţile judiciare din România au reţinut doi cetăţeni turci bănuiţi de trafic de droguri de mare risc, după ce au fost descoperite peste 230.000 de comprimate de ecstasy, în valoare de aproximativ 4 milioane de euro, într-o parcare privată din judeţul Argeş.

Potrivit Poliţiei Române, poliţiştii Direcţiei de Combatere a Criminalităţii Organizate – Serviciul Antidrog, în colaborare cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au desfăşurat o amplă operaţiune de investigaţie, soldată cu cea mai mare captură de pastile de tip ecstasy din istoria ţării.

Cei doi bărbaţi, cetăţeni turci, au fost reţinuţi sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc. Se susţine că aceştia, care locuiau într-o comună din judeţul Argeş fără forme legale, ar fi depozitat şi deţinut peste 231.000 de comprimate de ecstasy (MDMA) în vederea vânzării.

Operaţiunea a condus la descoperirea a 46 de pungi, fiecare cântărind aproximativ 2,2 kilograme, conţinând în total cele 231.997 comprimate ecstasy. Urmează ca procurorii să sesizeze judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă a celor doi pentru o perioadă de 30 de zile.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *