logo
RNTV Live

Unde trebuie să depună câmpinenii cererile pentru ajutorul la încălzire. Termen limită

SC HIDRO PRAHOVA SA SC HIDRO PRAHOVA SA anunţă oprirea distribuției apei în municipiul Câmpina. Vezi care sunt zonele vizate/ sursă foto ziarulincomod.ro
Mihai Constantinescu

De săptămâna trecută a început în Câmpina distribuirea şi primirea formularele de cereri pentru acordarea ajutorului pentru incălzirea locuinței pentru sezonul rece 2020-2021.

Formularele de cereri se pot procura de la sediul Direcției de Asistență Socială-Serviciul Asistență Socială, din B-dul Culturii nr. 27, sau pot fi descărcate de pe website-ul Primăriei, secțiunea -Formulare Compartiment Asistență Socială-”Cerere pentru acordarea unor drepturi de asistență socială.

Cererile completate, însoțite de actele doveditoare vor fi depuse astfel:

  • Cele pentru ajutorul de încălzire cu gaze și energie electrică – la sediul Direcției Asistență Socială (B-dul Culturii nr. 27), de luni-joi între orele 8-14, vineri între orele 8-13;
  • Cele pentru ajutorul de încălzire cu combustibili solizi (lemne, cărbuni) – la sediul Primăriei Câmpina (B-dul Culturii nr. 18), Ghișeul de relații cu publicul, de luni-joi între orele 8-14, vineri între orele 8-13.

Pentru a beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinței pentru tot sezonul rece noiembrie 2020-martie 2021 cererile vor fi depuse până la data de 20.11.2020.

Pentru cererile depuse după data de 20 a lunii, acordarea ajutorului de încălzire se face începând cu luna următoare depunerii cererii.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/declaratia-pe-propria…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/scenariul-3/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor