logo
RNTV Live

Cercetătorii români, veşti despre vaccinul românesc anti-COVID: „Vaccinul dezvoltat de noi este dintr-o generație net superioară celorlalte tehnologii”

oncogen
Mihai Constantinescu

Vaccinul românesc anti-COVID ar putea fi răspunsul la pandemie

Cercetătorii români fac eforturi pentru a pune stop pandemiei de coronavirus care infecteză mii persoane şi ia vieţi din ce în ce mai multe!

Centrul de Terapii Celulare și Genice în Tratamentul Cancerului OncoGen din Timișoara este cel mai avansat institut de cercetări medicale din țara noastră și singurul din Europa de Est care are în testare un vaccin împotriva virusului SARS-nCoV-2. Prof. Virgil Păunescu a explicat, în exclusivitate pentru Gândul.RO, că vaccinul dezvoltat de OncoGen este dintr-o generație net superioară celorlalte tehnologii și are cel puțin patru puncte tari.

Folosește cea mai nouă tehnologie care permite obținerea unui vaccin împotriva unui agent infecțios.

Terapia este foarte eficientă pentru că este personalizată și poate fi adaptată la populații mari cu caracteristici imune asemănătoare.

Administrarea se face pe cale nazală și astfel protejează foarte bine porțile de intrare- e ușor de administrat și ușor de acceptat de populație.

Tehnologia care stă la baza vaccinului este flexibilă și poate fi rapid adaptă in funcție de modificările pe care le suferă virusul.

Citeşte mai departe AICI

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/elicopterul-smurd-face-astazi-primul-zbor-oficial-de-test-de-pe-heliportul-din-sinaia/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-un-barbat-a-ramas-neingropat-o-luna-de-zile-pentru-a-se-demonstra-ca-nu-a-murit-de-covid-19/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor