logo
RNTV Live

Cercetat pentru trafic de cannabis. Poliţişii au găsit o cantitate impresionantă de cannabis în urma percheziţiilor efectuate

mandate periate cannabis desfăşurare de forţe VIDEO/ 15 percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti din Buzău, Prahova şi Galaţi pentru destructurarea unei grupări periculoase
Mihai Constantinescu

Cercetat pentru trafic de cannabis

Cercetat pentru trafic de cannabis. Poliţişii au găsit o cantitate impresionantă de cannabis în urma percheziţiilor efectuate.

Cannabis este denumirea generică pentru drogul psihoactiv cunoscut ca marijuana, iarba, ”dope”. Printre efectele devastatoare ale acestui drog se numără şi cele halucinogene, consumatorii văzând realitatea distorsionat, au senzaţii de euforie sau palpitaţii.

Recent oamenii legii au reuşit să dea de urma unui traficand de cannabis. Potrivit Poliţiei Române, oamenii legii din Harghita au depistat un bărbat, de 36 de ani, din localitate, care deținea, într-un autoturism, aproximativ 270 de grame de muguri de cannabis. Era porționate și ambalate în 60 de pungi. De asemena au găsit şi 490 de grame de fragmente vegetale (frunze și inflorescențe) de cannabis. 

În urma a două percheziții domiciliare efectuate de polițiști, au mai fost descoperite 2,3 kilograme de cannabis.

De asemenea, au fost ridicate 27 de plante din specia cannabis, cu dimensiuni cuprinse între 140 și 360 cm. Acestea erau cultivate pe o suprafață totală de aproximativ 200 m.p..

Din cercetări rezultă că întreaga cantitate de droguri ridicată de polițiști ar proveni dintr-o cultură de cannabis inițiată de bărbat, în cursul lunii mai 2018, într-o localitate din județul Harghita, atât cu scopul comercializării, cât și pentru consum propriu.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, ulterior fiind luată față de el măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/uzina-1-mai-din-ploiesti-este-facuta-una-cu-pamantul/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor