logo
RNTV Live

Centrul INFOTRAFIC: Situaţia traficului în această dimineaţă

Circulaţie restricţionată pentru desfăşurare de evenimente culturale
Mihai Constantinescu

Centrul INFOTRAFIC: Situaţia traficului în această dimineaţă

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră, nu sunt semnalate drumuri naționale sau autostrăzi cu circulația întreruptă ca efect al manifestărilor meteo nefavorabile sau ca urmare a vreunui eveniment rutier.

Pe autostrăzile A1 București – Pitești, A2 București – Constanța și A3 București – Ploiești, circulația se desfășoară în condițiile unui carosabil uscat.

În județul Constanța, din cauza vântului puternic, manevrele au fost sistate în Bara Sulina.

În ceea ce priveşte fluenţa traficului, se circulă în condiţii de aglomeraţie pe sensul de intrare în Capitală al Autostrăzii A1 Bucureşti – Piteşti, dar și pe DN4 Oltenița – București, la intrare în orașul Popești-Leordeni. Valorile de trafic sunt ridicate și pe Centura București, în zona localităţilor Bragadiru, Chitila şi Mogoșoaia.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/prahova-un-bancomat-a-sarit-in-aer-politistii-ac-cercetari/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/video-andrei-volosevici-este-candidatul-pnl-la-primaria-ploiesti/?fbclid=IwAR0Dr0JxPgGRsjhAIWn2L9rIA4GaUwv220KhyCz86gKNZ-lRfvp19WjtUwY

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor