logo
RNTV Live

Centrul de noapte din zona Bariera București, luat cu asalt de oamenii fără adăpost/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Centrul de noapte din zona Bariera București, luat cu asalt de oamenii fără adăpost

Odată cu venirea frigului, centrul de noapte din zona Bariera București a fost luat cu asalt de oamenii fără adăpost. Aceștia sunt în căutarea unui loc cald unde se pot proteja de temperaturile scăzute de afară. Centrul poate găzdui 44 de persoane, dar la nevoie se poate face loc și pentru alți nevoiași.

Centrul de noapte din zona Bariera București, luat cu asalt de oamenii fără adăpost

În căutarea disperată a unui loc pe care îl pot numi acasă pe perioada iernii, oamenii fără adăpost apelează la centrele de noapte. Acolo pot găsi dușuri funcționale dar și un pat în care pot dormi feriți de temperaturile joase.

Cei care apelează la centrul social de urgență au toate conditiile necesare, de la accesul la toalete, sala de mese și dormitoare, până la obiecte de igienă personală

Steluța frecventează centrul de urgență încă din 2018.

Pe timpul șederii în adăpostul de noapte, beneficiarii au un program bine stabilit. Centrul este eliberat la ora 8 dimineața, porțile sale deschizându-se din nou la ora 19. În cazul în care temperaturile sunt foarte scăzute, oamenilor li se permite accesul în centru și pe durata zilei.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor