Centru de vaccinare și patru cabinete medicale individuale din Prahova, suspectate că au oferit certificate de vaccinare false/ VIDEO/ UPDATE

Certificatul verde obligatoriu
sursă Cancan
cautam-reporteri-republikanews

Centru de vaccinare și patru cabinete medicale individuale din Prahova, suspectate că au oferit certificate de vaccinare false.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, efectuează 17 percheziții domiciliare, toate în județul Prahova, într-o cauză penală în care sunt efectuate cercetări în legătură modalitatea de eliberare a certificatelor de vaccinare anti Covid.

just insolv sprl

Activitatea vizează un centru de vaccinare și patru cabinete medicale individuale, printre persoanele implicate fiind și personal medical din cadrul acestor entități.

Faptele urmărite penal sunt de luare de mită, dare de mită, trafic de influență, cumpărare de influență, fals informatic și uz de fals.

Cu această ocazie vor fi puse in executare 35 de mandate de aducere emise pe numele suspectilor.

Vezi şi ştirea iniţială

Mai jos, urmăriţi imagini cu un cabinet unde o asistentăar fi acordat certificate de vaccinare fictive unor persoane care lucrau în străinătate

Vezi şi https://republikanews.ro/actiune-in-desfasurare-pe-dn1/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here