Celebru vlogger culinar, fermecat de ce a găsit în Prahova. Vezi locul care l-a uimit cel mai mult

sursă foto Ideidevacanta.ro
angajare

Fermecat de ce a găsit în Prahova

Celebru vlogger culinar, fermecat de ce a găsit în Prahova. Vezi locul care l-a uimit cel mai mult

Se numeşte  Mark Wiens. Este unul dintre cei mai celebri vloggeri culinari. la nivel mondial specializat în tradiții culinare. Numărul urmăritorilor lui este impresionant: peste 5 milioane pe YouTube și aproape 1 milion pe platforma de Instagram.

În cariera sa a văzut multe, însă nimic nu l-a fermecat la fel de mult ca şi meleagurile româneşti. Acesta a vizitat locuri din Prahoav, Sibiu, Brașov. Fiecare dintre zonele în care a ajuns l-a uimit cu specificul lor.

În Prahova, unul dintre locurile în care fost Mark Wiens a fost Ferma Dacilo care se află în zona Dealu Mare – Tohani. „Resortul a fost conceput pentru a le oferi oamenilor șansa de a-și aduce aminte de vremurile când nu existau E-uri, gadget-uri și internet”, spun reprezentanții Fermei Dacilor, potrivit ideipentruvacanta.ro.

Despre călătoria din România acesta a spus că are:

” Una dintre cele mai impresionante prezentări de mâncare. Peste tot este numai carne şi legume, cu un foc magnific, iar mâncarea e gătită în vase metalice”, potrivit sursei citate

 

Vezi şi https://republikanews.ro/update-pompierii-militari-au-reusit-sa-lichidere-incendiul-violent-de-la-fabrica-de-saltele/?fbclid=IwAR1PvEhfhpCuAmBnu5VkOdhd7nKV1sYdH_t43yGf9w5VJ62GPF3tHyHkEQQ

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

hidro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here