logo
RNTV Live

Cele mai interesante locuri din Prahova unde ne putem distra. Cât ne costă?

ture-cu-bicicleta-la-crama-rotenberg-ceptura-dealu-mare-3
Mihai Constantinescu

Cele mai interesante locuri din Prahova unde ne putem distra

Toate pârtiile de schi din Prahova şi-au încetat activitatea de schi, din cauza vremii călduroase, însă pentru extrasezon hotelierii din Sinaia au pregătit oferte speciale pentru turiştii doritori de relaxare. Pachetele propuse îmbie cu pachete pentru 3 nopţi cu discount 10% la restaurantul hotelului şi la terapiile de masaj. Pachetul mai include micul dejun şi taxele locale şi promite cazarea într-o cameră dublă cu balcon, la preţul de 990 lei/3 nopţi/2 persoane.

Trasee inedite. Cele mai interesante locuri

Pentru pasionaţii degustărilor de vin, Asociaţia Dealu Mare propune o evadare în perioada 26-27 iunie. Turiştii pot alege dintre 4 trasee posibile care cuprind 12 crame implicate în proiect şi au posibilitatea de a folosi transportul propriu sau cel oferit de către organizatori. Fiecare traseu oferă vizitarea a 3 crame diferite, împreună cu povestea vinului, specificul fiecărei crame, degustări de vin, o experienţă oenogastronomica și o memorabilă ieșire în natură. Biletele pot fi achiziţionate cel târziu până în data de 16 iunie.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/a-supravietuit-in-mod-miraculos…/

Sezonul hipic a inceput

Hipodromul Ploieşti a anunţat deschis sezonul hipic 2021. Prima reuniune hipică a avut loc în data de 9 mai . Următoarea reuniune hipică va avea loc în data de 16 mai 2021.
Hai la Zoo şi la Grădina Botanica

Animalele și plantele, bucuria copiilor va asteapta in parcul Constantin Stere Bucov. Astfel, părinţii îşi pot aduce juniorii la Grădina Zoologică şi la Grădina Botanică Bucov în fiecare zi de luni până vineri în intervalul orar 09-18 şi în weekend în intervalul orar 09-20 pentru a se bucura împreună de interacţiunea cu natura şi a-i învăţa pe cei mici despre flora şi fauna din toată lumea. Ambele parcuri sunt de dimensiuni mari, Grădina Zoologică având o suprafață de 16 ha, iar cea Botanica având 15 ha, permiţând astfel, menţinerea distanţării sociale intre vizitatori pentru o zi distractivă, educativă şi în deplină siguranță.
Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cea-mai-mare-crescatorie-de-fazani-din-romania/
Vezi şi https://portal.republikanews.ro/noul-loc-de-agrement-vedeta-in…/
Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro
 
 
romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor