logo
RNTV Live

Cele mai frumoase zece femei sunt în topul nostru. Revista People a recunoscut-o pe Emily Blunt drept regina eleganței

th
Constantin Corina


Revista People a clasat-o pe Emily Blunt în fruntea topului celor mai frumoase femei ale anului. Actrița britanică este într-o elită de cinci stele alături de alte personalități de la Hollywood

Emily Blunt, una dintre cele mai solicitate actrițe de la Hollywood, a captat atenția publicului după interpretarea din filmul anului 2023, “Oppenheimer”, și acum se află în centrul atenției într-o comedie romantică alături de Ryan Gosling. Chiar dacă frumusețea și eleganța ei au fost recunoscute prin clasarea pe primul loc în Topul People al femeilor frumoase în 2024, Emily însăși nu se percepe în același fel: “Mă simt frumoasă doar după trei ore de machiaj și coafură. Admir persoanele care se trezesc și se simt minunate. Eu nu mă simt așa când mă trezesc.”

Pe locurile următoare în top se află Emma Stone, recent laureată cu premiul Oscar pentru rolul său din “Poor Things”, și cântăreața Ariana Grande.

Clasamentul People reflectă și frumusețea feminină matură. Actrițele Julianne Moore și Jodie Foster, ambele în vârstă de peste 60 de ani, ocupă locurile patru și cinci. “A fost minunat să împlinesc 60 de ani. Am putut să renunț la presiunea de a concura cu o versiune mai tânără a mea. Era o povară mare“, mărturisește Jodie Foster.

Topul mai include și alte nume celebre precum Lindsay Lohan și Kristen Stewart, starul din seria “Amurg”. Până la poziția 20, se regăsesc femei de succes din diverse domenii, printre care Caitlin Clark, o baschetbalistă fenomen din campionatul universitar al Statelor Unite.

Organizatorii topului subliniază că, deși frumusețea se manifestă în diverse forme, toate femeile menționate sunt surse de inspirație și modele pentru toate generațiile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor