logo
RNTV Live

Cele mai frumoase specii de pasari si animale au fost expuse la Breaza/VIDEO

Mihai Constantinescu

Cele mai frumoase specii de pasari si animale au fost expuse sambata dimineata, la Breaza, jn cadrul cadrul celei de-a doua editie a Festivalului Fermierului Muntean. Crescatori si producatori din toate localitatile zonei au adus cu ei exemplare unice, care au castigat concursuri nationale si internationale. In cadrul evenimentului, care se incheie duminica, au ajuns si producatori de legume, ori mesteri priceputi in arta lemnului.

Cele mai frumoase specii de pasari si animale au fost expuse la Breaza

Sunt specii de gaini unicat, crescute dupa cele mai inalte standarde. Exponate care se pregatesc de concursuri nationale si internationale, si care aduna an de an premiu dupa premiu.

La expozitie au fost prezentate si rate, gaste, porumbei, ori specii de iepuri de o frumusete uluitoare. Si tot in cadrul festivalului un loc important l-au avut caii de rasa, poineii, taurii, ori mioarele din toate zonele tarii.

Intalnirea de sambata a adus in atentie un subiect arzator al crescatorilor de animale, care se tem ca tinerii zilelor noastre nu sunt interesati sa duca aceasta pasiune mai departe.

Si totusi exista si tineri care practica aceasta meserie din copilarie.

In cadrul expozitiei s-au prezentat si crescatori de caini pentru paza la stana, ori mestesugari priceputi in arta lemnului, sau in confectionarea de harnasamente pentru cai.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor