logo
RNTV Live

Cele mai frumoase mesaje cu care poti surprinde plăcut persoana iubită de Valentine’ s Day. Cele clasice râmân în top

cuplu-valentine-day1
Mihai Constantinescu

Romantice, clasice sau poate amuzante, mesajele transmise persoanei dragi, de  Valentine’ s Day, trebuie alese cu grijă, în funcţie de personalitatea partenerului. Această sărbătoare prinde din ce în ce mai mult la români şi, pe lângă micile cadouri, aceştia aleg să îşi declare iubirea şi cu ajutorul mesajelor. Cei care sunt lipsiţi de inspiraţie pot alege să-i transmită persoanei iubite un mesaj clasic. Nu se demodează niciodată. Iată câteva dintre cele mai frumoase!

“Când dragostea vorbeşte, vocile tuturor zeilor par adormite în armonia raiului”.  (William Shakespeare).

“Nu poţi acuza gravitaţia când dragostea te doboară”. (Albert Einstein).

“Iubirea nu e târg: te iubesc pentru că mă iubeşti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că te iubesc!” (Liviu Rebreanu)

“Iubirea e o floare foarte plăcută, dar trebuie să ai curajul să te duci s-o culegi de pe marginile unei prăpastii înfricoşătoare”. (Stendhal)

“Nu te iubesc pentru ceea ce eşti, ci pentru ceea ce devin când sunt cu tine.” (Buchwald Art)

“Sunt clipe de nedefinit acelea în care două suflete îşi vorbesc într-o limbă ce nu poate fi înţeleasă decât de ele, când tace tot ce-i omenesc, iar ele se unesc tainic pentru viaţa acestei lumi.” (Victor Hugo)

citeşte mai multe aici http://www.descopera.ro/dnews/16157151-mesaje-de-valentines-day-2017-mesaje-romantice-sau-amuzante-citate-celebre-si-sms-uri-pe-care-le-puteti-trimite-persoanei-iubite

sursa foto doza de bine

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor