logo
RNTV Live

Prahova: Cel mai uituc bărbat a lăsat în fanta bancomatului o sumă de bani. A devenit şi cel mai norocos

bancomat, Raiffeisen Bank
Mihai Constantinescu

Cel mai uituc bărbat a lăsat în fanta bancomatului o sumă de bani. A devenit şi cel mai norocos. Totul s-a petrecut ieri, când bărbatul a mers la un bancomat din zona de Vest din Ploieşti şi a scos suma de 500 de lei. Din nefericire a uitat să ia banii şi a pelcat. În urma sa a venit un bărbat din Târgșoru Vechi, în vârstă de 39 de ani, care a predat poliţiştilor banii găsiţi.


Poliţistii au identificat proprietarul, care a apreciat gestul bărbatului , adresându-i mulţumiri, urmând ca suma de bani să-i fie restituită în cel mai scurt timp.

“Mulțumim cetățenilor care manifestă un comportament prosocial și care dau dovadă de spirit civic, venind în sprijinul oamenilor legii pentru asigurarea unui climat armonios în societate.
Totodată, amintim că, din punct de vedere legal, însuşirea unui bun găsit sau ajuns din eroare ori în mod fortuit în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităților în termen de 10 zile, constituie infracțiune”, au menţionat reprezentanţii IJP Prahova.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/cladire-de-birouri-incendiu/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republiknews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor