logo
RNTV Live

Cel mai prost film se toarnă la Ploieşti. Oamenii, la capătul puterilor/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Cel mai prost film se toarnă la Ploieşti. Oamenii, la capătul puterilor. Ca într-un film prost, ocalnicii unui cartier din Ploieşti merg la ghişee să îşi plătească taxele şi impozitele cu noroiul pe picioare. Asta în cazul în care au scăpat fără să se impiedice de gurile de canalizare prost montate, ce au devenit adevărate obstacole în trafic. Deşi plătesc aceleaşi dări la stat precum cei din centrul oraşului, zona Mitică Apostol arată asemenea unui sat. Asfaltate sunt doar patru străzi din cartier, după ani de promisiuni şi speranţe. Atunci când plouă acestea sunt impracticabile. În ciuda discuţiilor purtate cu autorităţile aici neputinta domneste, iar cei care au de suferit sunt, evident, localnicii.

Cartierul Mitică Apostol, Ploiești, ianuarie 2022. Zona despărţită de municipiu de centura oraşului, cu oameni care de ani de zile privesc în zare către oraş, şi speră ca şi pe uliţele lor să fie turnat asfalt, iar când plouă să nu mai meargă cu noroiul până la genunchi. Puţin probabil, dacă ar fi să calculăm perioada de când tot primesc promisiuni. În realitate nimic nu se concretizează. De puţina vreme, câteva străzi au văzut ceva asfalt, iar în urma unei investiţii a primăriei de 10 milioane de lei se încearca punerea în functiune a canalizării.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/gunoiul-a-incins-spiritele-in…/

Cel mai prost film se toarnă la Ploieşti.

De gafele constructorului nu răspunde nimeni. Gurile de canal au fost prost montate, Acum au devenit adevărate capcane, pe care dacă nu le ocoleşti, rişti să rămâi cu maşina în mijlocul drumului.

Tocmai de aceea autorităţile spun că urmăresc îndeaproape fazele de execuţie ale lucrărilor. Nu vor semna procesele verbale de recepţie până nu se asigură că totul este în prefectă stare. Va trece vreme bună, însă, asta deoarece canalizarea nu este funcţională.

Până la noi recepţii sau amânări de termene de construcţie, ploieştenii din cartierul Mitică Apostol se tem şi de o simpla ploaie, în urma căreia ştiu că uliţa lor se va transforma într-un imens lac, peste care trebuie să treacă dacă vor să ajunga la ….civilizaţie.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţo site-ul republikanews.ro

UPDATE

Răspunsul reprezentanţilor Primăriei Ploieşti

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor