Cel mai mare oraș din Prahova face pasi repezi către modernizare/ VIDEO

Cel mai mare oraș din Prahova face pasi repezi către modernizare.

Cel mai mare oras din Prahova, Baicoi, face pasi repezi catre modernizare. Mai multe proiecte pe fonduri europene sunt deja in derulare, iar unul dintre ele va ajuta intreg judetul. Un pasaj suprateran va degreva Drumul National 1 de aglomeratia din timpul weekendurilor.

Băicoi face pasi repezi către modernizare

cel mai verde complex reziential

La Băicoi se va construi cel mai modern centru cultural din Prahova. Concret, proiectul prevede reabilitarea completă a fostului Spital de boli infecţioase, cât şi  contruirea unei clădiri moderne care va cuprinde inclusiv un cinematograf. Totul va costa 3 milioane de euro.

Astfel, centrul va putea fi gata pana cel mult la finalul verii, in 2023. Întreaga suprafață are o dimensiune de 8000 de mp. Un alt proiect cu ajutor de la europeni este aproape de receptie si va fi o zona imensa de relaxare si activitati in aer liber.

Si poate cel mai important obiectiv al primariei de la Baicoi este un pasaj suprateran, care va traversa DN1, si va rezolva una dintre cele mai grave probleme, respectiv aglomeratia de pe cea mai circulata sosea din tara.

Si Spitalul Orasenes Baicoi a fost modernizat pe fonduri europene. Aici s-au investit 8,4 milioane de lei, iar modernizari s-au facut in toate sectiile unitatii spitalicesti.

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here