logo
RNTV Live

Cel mai căutat adolescent a dispărut din nou. Apelul poliţiştilor prahoveni/ FOTO

dispărut
Mihai Constantinescu

Cel mai căutat adolescent a dispărut din nou. Apelul poliţiştilor prahoveni.

La data de 13 februariea.c., în jurul orei 15:30, polițiștii orașului Băicoi au fost sesizați de către o femeie, în calitate de instructor al unui complex de servicii publice din Băicoi, despre faptul numitul Băltescu Alexandru, în vârstă de 17 ani ar fi plecat din cadrul centrului fără a anunța personalul de serviciu. Nu este rma dată când acesta pleacă fără urmă.

Semnalmente: constituție atletică, înălțime circa 1.75 m, greutate de aproximativ 70 de kg, poartă perucă de culoare maro, ochi căprui, ten închis, fără semne particulare ori tatuaje.

La momentul plecării purta o perucă șaten-închis, o geacă bleumarin, bluză bej,  pantaloni închiși la culoare din imitație de piele, încălțăminte neagră din pânză, rucsac bleumarin. 

Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor