Sursă foto: Facebook/ Liga Mini Fotbal - LMF Minifotbal

Gabriel Dumitrașcu, un jucător de bază al echipei de Liga a III-a CS Păulești, și la Chedra Tax, cea mai importantă echipă de minifotbal din județul Prahova, a fost convocat la echipa națională de minifotbal.

Performanțele constante ale lui Dumitrașcu au atras atenția oficialilor echipei naționale de minifotbal. Campion al județului Prahova la minifotbal, Gabriel Dumitrașcu a fost chemat la lotul național pentru turneul internațional programat în perioada 30 septembrie – 1 octombrie. Acest turneu se va desfășura la Bistrița și va servi ca preambul pentru Campionatul Mondial de Minifotbal, care va avea loc în Emiratele Arabe Unite în perioada 26 octombrie – 4 noiembrie.

Gabriel Dumitrașcu este membru al echipei A.S. Chedra Tax Ploiești, care evoluează în Liga A a Campionatului Județean de Minifotbal Prahova. Cu această echipă, a obținut locul 4 la nivel național și a ajuns în optimile de finală ale EMF Euro Cup, o competiție organizată de Federația Europeană de Minifotbal.

Dumitrașcu a avut o contribuție crucială în runda anterioară a Ligii a III-a, în care a marcat un gol și a avut o evoluție excelentă, ajutând CS Păulești să obțină primul punct în acest sezon, într-un meci cu CS Popești Leordeni, încheiat cu scorul de 2-2.

Sursă: Telegrama

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *