logo
RNTV Live

Cel care a înjunghiat astăzi o profesoară are o obsesie pentru cuţite/UPDATE/ SURSE

profesoarei înjunghiate sursă foto Cancan.ro
Mihai Constantinescu

Cel care a înjunghiat astăzi o profesoară are o obsesie pentru cuţite/ UPDATE/ SURSE

O profesoară de matematică a fost înjunghiată astăzi de un fost elev al Colegiului Spiru Haret. Se pare că tânărul era de fapt o bombă cu ceas.

În urmă cu trei ani, adică în 2016, pe când era elev al şcolii, în clasa a XII acesta s-a prezentat la ore înarmat cu un cuţit. Nu a fost de ajuns. A ameninţat atunci cu cuţitul  un coleg de clasă. Din fericire  pe fir au intrat poliţiştii până să se petreacă o nenorocire asemănătoare cu cea de astăzi.

La vremea respectivă s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor prevăzute şi ped. de art. 206 CP (amenintare) şi art. 372 CP (portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase), fiind sancţionat contravenţional şi cu amendă de 500 lei. Dosarul penal a fost inaintat parchetului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/update-surse-cum-a-reusit-sa-intre-in-scoala-agresorul-care-a-fost-la-un-pas-sa-ucida-profesoara-de-la-spiru-haret-filmul-complet/?fbclid=IwAR0Kj8qgjfAi-z2r6racoJ6hSruGFaHTBbuSVadCk8FsJ_ReIXvyLF_fn-Y

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor