Doi dintre cei mai talentaţi boxeri de la CSM Ploieşti, în pregătire cu LOTUL NAŢIONAL DE TINERET!

cautam-reporteri-republikanews

Doi dintre cei mai talentaţi bexeri de la CSM Ploieşti merg în pregătire cu LOTUL NAŢIONAL DE TINERET! Este vorba despre  Marian Ghinoiu (49 kg) şi Iulian Dumitrescu (75 kg). Cei doi  au fost convocaţi la o nouă acţiune a lotului naţional de tineret, ce se va desfăşura, începând de astăzi, la Bacău.

Potrivit CSM Ploişti, cei doi vor intra sub comanda coordonatorului lotului, cunoscutul Relu Auraş, şi se vor pregăti în oraşul moldav până în luna aprilie. Atunci sunt programate Campionatele Mondiale pentru Tineret, ce se vor ţine, cel mai probabil, la Kielce (Polonia), în perioada 10-24 aprilie.

Elevii lui Titi Tudor

Marian Ghinoiu este campion naţional de tineret la categoria „49 kg” (Giurgiu, octombrie 2020), dar şi ocupant al locului al V-lea la Campionatele Europene de la Budva (Muntenegru),. Din luna noiembrie a anului trecut. Iulian Dumitrescu a fost campion naţional de juniori la categoria „70 kg”, însă în 2020 nu a boxat la Campionatul Naţional „U22” din octombrie, întrucât Federaţia Română de Box a decis ca membrii lotului olimpic să fie menajaţi în perspectiva unui turneu ce urma să se desfăşoare la scurt timp după acesta. Din păcate, din cauza unei accidentări uşoare la umăr, Iulian Dumitrescu nu a participat nici la „europenele” de tineret de la Budva.

Cei doi elevi ai lui Titi Tudor şi Adrian Pîrlogea au fost prezenţi şi în luna septembrie a anului 2020 la un stagiu centralizat al lotului de tineret, desfăşurat tot la Bacău şi organizat în perspectiva competiţiei din Muntenegru.

Tot de luni, 11 ianuarie, fratele mai mare din familia Dumitrescu, George (63.5 kg), va urca la Piatra Arsă alături de lotul olimpic de seniori al României, pentru un stagiu de pregătire centralizată, potrivit sursei citate.

Vezi şi https://republikanews.ro/post-vaccinare/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here