logo
RNTV Live

Cei mai buni sinăieni vor fi premiaţi astăzi în cadrul Galei Perfomanţei. Cine sunt aceştia

turişti. Premieră la Sinaia/ sursaă foto ziarulincomod.ro
Mihai Constantinescu

Gala Perfomanţei

Cei mai buni sinăieni vor fi premiaţi astăzi în cadrul Galei Perfomanţei. Cine sunt aceştia.

Sunt cei mai buni dintre cei buni, iar astăzi vor fi premiaţi pentru meritele lor în cadrul Galei Academiei Sinaia, organizată de Primăria orașului Sinaia.

În cadrul Galei vor fi premiați 129 de elevi, 30 de profesori, 69 de sportivi și 23 de antrenori de la școlile “George Enescu” si “Principesa Maria”, de la Colegiul “Mihail Cantacuzino” și de la Cluburile Sportive din Sinaia (Clubul Sportiv Carpați Sinaia, Clubul Sportiv Orăsenesc Sinaia și Clubul Sportiv Școlar Sinaia).

Premiile au o valoare totală de 30.000 de lei

“AS-Academia Sinaia este an de an o recunoaștere a meritelor și reușitelor celor mai buni sinăieni și mă bucur că sunt alături de cei care fac performanță. Este foarte important ca tinerii să știe că eforturile lor sunt apreciate. Chiar dacă ei, așa cum este normal, vor pleca spre centre de învățământ superior sunt convins că nu vor uita orașul în care s-au dezvoltat armonios. Le mulțumesc elevilor, profesorilor și antrenorilor pentru munca depusă și le doresc mult succes în viitor.”, a declarat Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia.

Tema evenimentului din acest an este “Speak Up – Vorbește pentru România” . Este o temă-îndemn pentru toţi tinerii care au puterea de a schimba viitorul.

La eveimnet vor parcipa şi: Mara Mareș, Florin Bădiță și Elena Calistru.

În timpul decernării premiilor va avea loc şi un moment cu totul emoţionant. Fundația “În numele lui Alex” va acorda un premiu special în amintirea lui Alexandru Hogea, victimă a tragediei din Colectiv.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor