Metalul Buzau este considerata cea mai buna echipa din Liga a 3 a. Federatia Romana de Fotbal a alcatuit un clasament al tuturor celor zece serii din Liga a 3 a, iar Metalul domina ierarhia inregistrand un parcus excelent in sezonul de toamna al sezonului 2023/2024.

Federația Română de Fotbal a alcătuit un clasament al tuturor celor zece serii din Liga a 3 a din sezonul 2023/ 2024. Competiția a intrat în pauză și se va relua în luna martie a anului viitor.

Topul furnizează o radiografie elocventă privind parcursurile echipelor care activează în Liga a 3 a.

Metalul domină ierarhia, echipa din Buzău înregistrând un parcurs excelent, în acest sezon.  

Cu o linie de clasament aproape perfectă și cu un golaveraj senzational, alb-albaștrii sunt cea mai bună echipă, de la nivelul ligii.

Pe locul doi se află Bihor Oradea, iar podiumul este completat de CSM Focsani, echipă în al cărui staff regăsim doi fosti petrolisti: Tavi Grigore ca antrenor si Costel Lazăr, ca presedinte al clubului.

Realizarea ierarhiei a fost facuta prin cumularea totalului de puncte și, apoi, a fost aplicat golaverajului obținut de fiecare formație în seria ei pentru departajare.

Clasarea în top a Metalului este meritorie, pentru că Seria a 2-a este foarte echilibrată.

În primele cinci clasate la nivel național, CSM Focșani e pe locul 3, deși e abia pe locul 2 în serie, în spatele Metalului Buzău, liderul topului național.

Echipa din Vrancea, al cărui presedinte este ploiesteanul Costel Lazăr, e singura apariție de loc secund între cele mai bune cinci echipe ale sezonului, până acum, din eșalonul al trei lea.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *