Cei care au centrale indviduale trebuie să știe ce a spus ministrul Energiei:”Este un preț fix”

sursă foto covasnamedia.ro
cel mai verde complex reziential

Cei care au centrale indviduale trebuie să știe ce a spus ministrul Energiei:”Este un preț fix”.

Romanii nu trebuie să se teamă de prețul la gazele naturale. Iafna nu le va ridica mari probleme pentru că prețul este fix. Romania are suficiente rezerva de gaze naturale pentru a trece cu bine peste sezonul rece.

cel mai verde complex reziential

Asadar, indiferet de consum, romanii vor plăti un preț fix de 31 de bani pe Kwh. Prețul este același ca și iarna trecută.

„Iarna trecută, dacă nu mă înșel, era la început 1.000 de metri cubi, apoi pe toată perioada de iarnă a fost parcă 1.200 de metri cubi. Acum nu mai vorbim de un plafon, vorbim de prețul gazului, care este același ca iarna trecută, 31 de bani, pentru oricât consumi.

Deci, indiferent dacă e o casă mare sau o casă mai mică, tocmai pentru a nu mai avea probleme – mai sunt pensionari care stau în case mari, stau singuri și mai sunt case care nu sunt încă foarte bine eficientizate energetic din punct de vedere al anvelopării.

Sunt multe lucruri de care ne-am lovit în iarna trecută. Deci, spre deosebire de electricitate, la gaz este un preț fix de 31 de bani care nu mai are un plafon de consum”, a declarat Virgil Popescu, citat de realitatea.net.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER LUSTRATIV

hidro
tymbark

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here