logo
RNTV Live

Cei care apelează numărul unic de urgenţă 112 vor putea fi localizaţi cu o precizie de câţiva metri

Păcăliţi prin metoda"ACCIDENTUL". Recomandările poliţiştilor/ UPDATE/ sursă foto google image
Mihai Constantinescu

 

Cei care apelează numărul unic de urgenţă 112 vor putea fi localizaţi cu o precizie de câţiva metri

Cei care apelează numărul unic de urgenţă 112 vor putea fi localizaţi în curând cu o precizie de câţiva metri. Deocamdată servicul este testat doar în Bucureşti şi Ilfov şi doar pentru telefoanele cu  sistem de operare Android, anunţă Observator.tv.

Localizarea Mobilă Avansată, pe scurt – AML,foloseşte toate opțiunile de localizare de pe telefonul inteligent al celui care cere ajutor. Ba mai mult, va putea activa sistemul GPS al telefonului si îl va conecta la orice rețea de internet disponibilă.

Asta ar pztea descuraja pe viitor şi pe cei care dau alarme false. Ultimul caz grav de acest gen din Prahova a fost cel al bărbatului de 59 de ani care anunţa, săptămîna trecută, că a fost amplasată o bombă în interiorul unei rafinării din Ploieşti. În urma verificărilor efectuate atunci, în mai puțin de 30 de minute de la ora apelului, a fost identificat apelantul care a recunoscut că a inițiat apelul și că a fost o alarmă falsă.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/update-foto-cine-este-cel-care-a-dat-alarma-ca-la-o-rafinarie-din-ploiesti-a-fost-plasata-o-bomba/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul repubikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor