logo
RNTV Live

Cea mai solicitată Unitate de Primiri Urgențe din Prahova, extinsă și modernizată/ VIDEO

Mihai Constantinescu

Cea mai solicitată Unitate de Primiri Urgențe din Prahova, extinsă și modernizată

Lucrările de extindere și modernizare a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești sunt aproape finalizate. Potrivit vicepreședintelui CJ, Dumitru Tudone, cel mai probabil, termenul de finalizare anticipat este la luna ianuarie. Totodată, reprezentantul executivului județean a anunțat că s-a întârziat cu finalizarea acestui obiectiv de investiții din cauza unor neînțelegeri apărute între constructor și subcontractanți.

Cea mai solicitată Unitate de Primiri Urgențe din Prahova, extinsă și modernizată

Spitalul Judeţean din Ploieşti este inclus în două proiecte europene. Unul se află pe final. Este vorba despre cel pentru extinderea şi modernizarea UPU. Lucrările de modernizare şi dotare a Unităţii de Primiri Urgenţe se derulează de câţiva ani. Termenul de finalizare anticipat de autorităţi este în luna ianuarie.

Lucrările ar fi trebuit să fie finalizate cu mult timp în urmă, însă potrivit reprezentantului executivului județean acestea au fost întârziate din cauza unor neînțelegeri între societatea carea a câștigat licitația și subcontractanți. Dumitru Tudone a subliniat faptul că discuțiile purtate între reprezentanții  Consiliului Județean și cei carel construiesc Unitatea de Primiri Urgențe au fost unele tensionate, ajungându-se și la varianta rezilierii contractului.

Potrivit reprezentantului CJ Prahova, din cauza problemelor contactuale, sumele alocate acestui obiectiv de investiții aproape s-au dublat.

Conducerea Consiliului Județean Prahova speră ca în cel mai scurt timp să finalizeze studiul de fezabilitate pentru viitorul complex de servicii medicale, astfel încât să poată fi lansată licitația pentru construirea noului Spital Județean de Ugență Ploiești .

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor