logo
RNTV Live

Cea mai mare expoziție de tehnică militară din Estul Europei, în plină desfășurare/VIDEO

Mihai Constantinescu

Cea mai mare expoziție de tehnică militară din Estul Europei, în plină desfășurare

Cea mai mare expoziție de tehnică militară din Estul Europei se desfășoară în aceste zile la București. Peste 400 de producători își prezintă arsenalul. Vizitatorii pot vedea de la avioane militare, și mașini de luptă, până la echipamente de ultimă generație, muniție și armament. Miercuri, la deschiderea expoziției, a fost present și ministrul apărării, Vasile Dâncu.

„BLACK SEA DEFENCE AND AEROSPACE”

„Black Sea Defence and Aerospace” revine la Romaero după patru ani de absență. Cea mai mare expoziție militară din Estul Europei este locul unde se pun bazele viitoarelor contracte de achiziție făcute de armatele din Regiunea Marii Negre și nu numai. La Romaero, expun peste 400 de producători din întreaga lume, din peste 30 de țări, printre care și compania Romarm. Vizitatorii pot vedea de la avioane militare, și mașini de luptă, până la echipamente de ultimă generație, muniție și armament.

Producătorii americani, principalii aliați militari, au adus la București echipamente și mașini de luptă dintre cele mai puternice: de la celebrele tancuri M1A2 Abrams, la simulatoarele pentru avioanele de vânătoare F35 pe care Forțele Aeriene Române intenționează să le cumpere în următorii ani. Sâmbătă, accesul publicului la expoziția militară de la Romaero va fi permis gratuit între orele 10 și 15.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor