logo
RNTV Live

Cea mai frumoasă serbare câmpenească din Prahova are loc la Valea Doftanei. Vezi când are loc!

Pregătiți-vă pentru Festivalul Cașcavelei de la Valea Doftanei! Surprize uriașe în acest an!
Mihai Constantinescu

Festivalul Caşcavelei, cea mai frumoasă serbare câmpenească a toamnei

Cea mai frumoasă serbare câmpenească din Prahova are loc la Valea Doftanei. În perioada 8-10 septembrie toţi prahovenii sunt invitaţi să participe la Festivalul Caşcavelei, una dintre cele mai frumoase festivaluri ale judeţului Prahova.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/?s=egipt

Cu o tradiţie de 15 ani de zile, serbarea câmpenească are la bază un produs tradiţional: caşcaveaua. Această bunătate este produsă la Valea Doftanei de sute de ani după o reţetă secretă.

Pofticioşii se pot bucura pe durata serbării câmpeneşti de gustul desăvârşit al acestei delicateţi locale. La Festivalul Caşcavelui sunt aşteptaţi zeci de producători de caşcavea dar şi de alte brânzeturi fine ce fac concurenţă celor franţuzeşti.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/un-primar-din-prahova/

Ce artişti vor fi prezenţi la Festival

În perioda 8-10 septembrie, va fi petrecere mare la Valea Doftanei. Pe lângă bunătăţile cu care vor fi ispiţiţi, cei care vor veni la serbarea câmpenească vor avea parte şi de concerte şi foc de artificii. Pe scenă vor urca Matteo, Ana Lesko, Lidia Buble, Heaven, Petrică Mîțu Stoian, Gheorghe Gheorghiu, și Steliana Sima.

CITEŞTE ŞI https://portal.republikanews.ro/top-trei-obiective-turistice-din-valea-doftanei-pentru-vara-lui-2017/

Cea mai frumoasă serbare câmpenească a toamnei se va desfăşura pe terenul aferent bazei sportive din Trăisteni.

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor