logo
RNTV Live

Cea mai cunoscută rețea de socializare și-a indus utilizatorii în eroare

59658764_303
Marin Ana

 Mii de utilizatori s-au confruntat cu o situație ciudată azi în cadrul platformei de socializare  Facebook, aceasta părea ca a luat-o razna în momentul în care a început să afișeze în loc de conținut obișnuit de la prietenii sau paginile pe care le urmăresc, mesaje postate de fani pe paginile oficiale ale vedetelor.

Utilizatorii Facebook din întreaga lume au raportat probleme cu pagina de pornire în timp ce încercau să navigheze în aplicație. Problemele au fost evidențiate și pe alte platforme de socializare, cum ar fi Twitter, unde oamenii au menționat că au văzut persoane „la întâmplare” postând pe paginile unor celebrități.

Problema care i-a afectat pe unii utilizatori a fost confirmată de Meta

Compania mamă a Facebook, Meta a declarat că o „schimbare de configurație” a cauzat problemele pentru unii utilizatori.

DownDetector, un site web unde oamenii pot înregistra întreruperi și probleme cu diferite platforme, a început să primească rapoarte despre această defecțiune încă de la orele dimineții. Au fost primite peste 2.500 de rapoarte de la utilizatorii Facebook cu privire la feed, unii dintre ei descriind-o ca fiind o „problemă ciudată”.

Feed-ul meu este spammat cu persoane aleatorii care postează pe pagini de celebrități?”, a spus un utilizator Twitter. Un altul a scris: „Hei @facebook, ești bine?”.

Rapoartele au afirmat că, dacă cineva a postat pe pagina unei celebrități, atunci toți ceilalți care urmăresc acea persoană celebră au văzut postarea apărând în newsfeed-ul lor. Astfel de postări către pagini populare sunt, de obicei, filtrate de un algoritm.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Mai multe informații gasiți aici:Facebook a luat-o razna! Mii de utilizatori s-au confruntat cu o situație ciudată azi – Capital

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor