Ce spun reprezentanţii IJJ Prahova despre candidaţii care au obţinut nota 10 după contestaţii/ UPDATE

cautam-reporteri-republikanews

Ce spun reprezentanţii IJJ Prahova despre candidaţii care au obţinut nota 10 după contestaţii. S-a întâmplat în cadrul concursului de admitere de la Şcolile de subopfoţeri de jandarmi de la Drăgăţani şi Fălticeni. Candidaţii care au obţinut note foarte mici sunt toţi din Prahova. Ciudat este că după contestaţii, toţi au obţinut nota maximă.

Prin intermediul unui comunicat de presă, reprezentanţii IJJ Prahova au adus unle explicaţii:

Referitor la situaţia înregistrată la concursul de admitere la şcolile de subofiţeri ale Jandarmeriei, Serviciul Comunicare Publică al Jandarmeriei face următoarele precizări:

În urma unei erori, candidaţilor care au susţinut examenul de admitere la sediul IJJ Prahova li s-a administrat testul folosit pentru verificarea funcţionalităţii sistemului electronic de transmitere a subiectelor, nu testul unic de concurs.

În conformitate cu prevederile legale, în rezolvarea contestaţiilor s-a decis acordarea punctajului maxim celor 11 candidaţi (7 pentru Şcoala de subofiţeri Drăgăşani şi 4 pentru Şcoala de subofiţeri Fălticeni).

Instituţia noastră este prima interesată în clarificarea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident singular (la concurs au participat peste 1600 de candidaţi în 51 de locaţii), în acest sens o comisie de verificare s-a deplasat imediat la sediul IJJ Prahova, pe baza constatărilor urmând a se dispune măsurile legale.
Asigurăm toţi candidaţii că urmărim în permanenţă un tratament corect, echitabil şi egalitatea de şanse pentru fiecare participant la concursurile organizate de Jandarmeria Română, cu respectarea prevederilor legale.

Vezi şi https://republikanews.ro/singurul-cimitir-cu-locuri-de…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

lafesta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here