logo
RNTV Live

Ce se mai fură prin Prahova » Arestați pentru că au scos motorul unei sonde!

ترجمه-تخصصی-حفاری-1024×768-1
Ștefan Petre

La data de 31 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Bălțești au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în județul Buzău, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii unei infracțiuni de furt.

În fapt, în noaptea de 2 spre 3 mai 2022, persoanele bănuite, doi bărbați cu vârstele de 31, respectiv 49 de ani, ar fi sustras un motor electric de la o sondă de extracție de pe raza comunei Cărbunești.

În urma percheziției, polițiștii au identificat și ridicat mai multe mijloace materiale de probă, printre care și obiecte folosite la comiterea faptei.

Cei doi bărbați bănuiți de comiterea faptei au fost conduși la sediul unității de poliție în vederea audierii, iar în baza probatoriului administrat, față de ei a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta.

Sursă: IPJ Prahova

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor