logo
RNTV Live

Ce se întamplă cu terenul unde se vor executa lucrările pentru construirea viitoarei săli de sport a Colegiului Economic “Virgil Madgearu”?

preluare amplasament
Erika Stoica

Ce se întamplă cu terenul unde se vor executa lucrările pentru construirea viitoarei săli de sport a Colegiului Economic “Virgil Madgearu”?

Primăria Municipiului Ploiești a predat Companiei Naționale de Investiții S.A. terenul unde se vor executa lucrările pentru construirea viitoarei săli de sport a Colegiului Economic “Virgil Madgearu”.

Municipalitatea ploieșteană a derulat procedura de predare a amplasamentului necesar edificării construcției amintite, deoarece Compania Naţională de Investiții a emis ordin de începere pentru elaborarea documentațiilor tehnice aferente investiției, respectiv: Pth – Proiect Tehnic și DTAC – Documentație Tehnică pentru obținerea Autorizației de Construire. În cadrul proiectului, Consiliul Local al Municipiului Ploiești va asigura finanțarea cheltuielilor pentru racordurile la utilități (energie electrică, apă, canalizare, gaz sau alt tip de combustibil utilizat, etc.).

Reamintim că autoritatea publică ploieșteană a depus la Compania Naţională de Investiții S.A. solicitarea pentru includerea în Programul Național de Construcții de Interes Public sau Social, Subprogramul “Săli de Sport” a obiectivului de investiție – Construire sală de educație fizică școlară la Colegiul Economic Virgil Madgearu” Ploiești.

Ulterior, acest obiectiv de investiție a fost introdus pe Lista sinteză a subprogramului „Săli de sport”, autoritatea de implementare fiind Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin Compania Naţională de Investiții S.A.

Prin derularea acestui proiect, Colegiul Economic “Virgil Madgearu” Ploiești va beneficia de o sală de sport nouă, ce va fi construită conform standardelor de siguranță și normelor de calitate în vigoare, oferind elevilor condiții optime pentru desfășurarea activităților școlare sportive.

Primăria Municipiului Ploiești va continua cu determinare acest gen de inițiative de interes public și va susține toate demersurile legale, care vizează modernizarea și dezvoltarea infrastructurii școlare locale.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldeko-angajeazaekond-angajeazasponsor