logo
RNTV Live

Ce se întâmplă cu programul ”Lapte și corn” în județul Prahova

corn-si-lapte
Dumitrescu Vlad

Conducerea Consiliui Județean Prahova dă asigurări că anul acesta nu vor exista probleme în cea ce privește derularea programului ” Lapte și corn”. Potrivit vicepreședintelui CJ, Cristian Apostol, autoritățile județene au semnat toate actele necesare pentru ca produsele să ajungă pe băncile elevilor încă de la începutul acestui an  școlar.

Programul ”Lapte și corn” se va desfășura anul acesta fără probleme în județul Prahova. Cel puțin așa susțin reprezentanții Consiliului Județean Prahova, care dau asigurări că totul este pregătit pentru ca produsele să ajungă pe băncile elevilor încă de la începutul noului an  școlar.

”Avem un contract cadru,  până în 2022. S-au semnat toate actele birocratice pentru începutul acestui an. Noi estimăm că nu vor exista probleme”, a precizat Cristian Apostol, vicepreședinte Consiliului Județean Prahova.

 Drept urmare, aproximativ 66.650 de elevi vor primi pachete care vor conține produse lactate, de panificație și măr, livrate conform unui program binestastbilit.

Astfel, în zilele de luni și marți elevii vor primi corn și lapte, miercurea corn și iaurt, iar joia și vinerea aceștia vor primi biscuiți și măr.

Asta doar în condițiile în care elevii vor fi prezenți fizic în unitățile de învățământ, în condițiile în care autoritățile au anunțat că ne aflăm în al patrulea val de infectări cu coronavirus.

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor