Ce se întâmplă cu pieţele din Ploieşti? Ce soluţii sunt pentru buna funcţionare a acestor spaţii

Razie în piața de la Halele Centrale! Ce au descoperit polițiștii
Polițiști ai Secției nr. 1 Ploiești au acționat pe platoul de la Halele Centrale, în piață.
cautam-reporteri-republikanews

Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici, are în vedere protejarea activităţii comercianților din pieţele ploieştene şi a decis luarea unor măsuri, care să asigure condiții de siguranță, atât pentru comercianți, cât şi pentru ploieștenii cumpărători.
În contextul Hotărârii Guvernului nr.935/05.11.2020, publicată în Monitorul Oficial nr. 1042/06.11.2020, edilul-şef al municipiului Ploieşti a dispus, astăzi, următoarele măsuri:

  • S.C. Hale şi Pieţe S.Aa desfiinţat perimetrele cu policarbonat din pieţele Nord, Vest, Mihai Bravu şi Piaţa Centrală a oraşului, pentru a se realiza spaţii deschise şi a se evita, astfel, intrarea sub incidenţa actului normativ mai sus amintit;
  • Deoarece activitatea pieţei Malu Roşu se desfăşoară într-un spaţiu închis, pentru a veni în sprijinul ploieştenilor din cartier, vor fi amenajate, în exterior, aproximativ 10 tarabe, care vor funcţiona între orele 09.00 – 18.00. La finalul programului, în acel perimetru se va face curăţenie generală;
  • Oborul ploieştean va fi închis, începând cu data de 9 noiembrie 2020;

Totodată, în urma unei discuţii telefonice pe care primarul municipiului Ploieşti a purtat-o, recent, cu premierul României, domnul Ludovic Orban, s-a stabilit ca, în eventualitatea închiderii activităţii comerciale din interiorul Halelor Centrale Ploieşti, aceasta să fie reamenajată pentru producătorii autohtoni, în exteriorul clădirii respective, pe modelul structurilor amplasate pe domeniul public, în perioada târgurilor de profil.

“Prioritară rămâne sănătatea ploieştenilor! Voi face tot ce se poate să nu blocam activitatea în piețele din municipiul Ploiești. Opțiunea mea este foarte clară, în primul rând aceea de protejare a cetăţenilor, dar şi de găsire a unor soluţii de continuare a acestei activităţi comerciale, care este importantă în structura economică a oraşului nostru. ” a declarat, cu acest prilej,primarul Andrei Volosevici.

just insolv sprl

Vezi şi https://republikanews.ro/sora-nicoletei-luciu-implicata-intr-un-accident-rutier-produs-in-prahova

Vezi şi https://republikanews.ro/orasul-din-inima-prahovei…/

Vezi şi https://republikanews.ro/posturile-inutile-pe-bani-multi…/

Vezi şi https://republikanews.ro/ploiestenii-se-mentin-sanatosi…/

Vezi şi https://republikanews.ro/o-pacienta-vindecata-de-covid-19-a-revenit-la-spital/

Vezi şi https://republikanews.ro/ordine-noi-pentru-spitale-si…/

Vezi şi https://republikanews.ro/a-fost-semnat-contractul-pentru…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here