logo
RNTV Live

”Ce să le spun eu tinerilor baschetbaliști care au crezut în Cătălin Burlacu ca fiind prietenul lor, tatăl lor, mentorul lor? Ce să le spun, că nu am avut viziune, că depindem de politic, că sunt alte interese?”

37f14a01817fe3be54b42c7378889b3d_XL
Oana Stoica

Situatia foarte delicata de la nivelul clubului municipal C.S.M. PLOIESTI l-a facut pe CATALIN BURLACU, presedintele – jucator al sectiei de baschet, sa declare plin de amaraciune si dinb lipsa de solutii concrete, ca s-ar putea retrage de la aceasta grupare unde si-a pus numele „in joc” pentru a creea din nou performanta baschetbalistica in orasul lui Nenea Iancu:

“Citesc, oripilat, cum se pune problema, cum se încearcă deturnarea adevărului! Este incredibil cum pot unii să-și omoare copiii! Ambii tăi copii, cei mai frumoși, sunt sacrificați pentru scopuri crezute nobile. I-ai crescut, i-ai educat, te pregăteai să-i arunci în valurile vieții și, dintr-o dată, îți vine ideea să-i ucizi! Ce oameni sunt ăștia! Până unde se poate ajunge cu fariseismul și dezonoarea? Eu, Cătălin Burlacu, nu o să mai permit ca de numele și imaginea mea să mai profite cineva, vreodată! Ajunge cât am dansat fără muzică, ajunge cu acest vals fals !

Citesc că primarul Dobre ar fi avut o întâlnire cu doamna Lecușanu… Măi oameni buni, chiar credeți că putem fi duși cu zăhărelul la infinit? Stimata doamnă, rămasă șefă în aceste zile când toată conducerea sportului, a handbalului, se află la Rio de Janeiro, la Olimpiadă, nu are prerogativele avizării unui răspuns concret din punct de vedere juridic. Poate, chiar că nici nu se pricepe! Păi, ce facem acum? O luăm de bună, ca pe-o gogoașă cu gem? Iar avizele acelea, Dumnezeule, sunt perfect valabile dar numai la CSM Ploiești? În toată țara se dau bani sportivilor, antrenorilor, numai aici sunt blocaje și derapaje de la cadrul legislativ? Descoperim noi chichițele din actele normative! O să vedeți că, după doritul deces al secțiilor <<problemă>>, va urma promovarea alteia, iubită și susținută, că doar d-aia se pricep toți la acel sport !

 

Sursa: https://baschetprahova.wordpress.com/2016/08/12/ce-sa-le-spun-eu-tinerilor-baschetbalisti-care-au-crezut-in-catalin-burlacu-ca-fiind-prietenul-lor-tatal-lor-mentorul-lor-ce-sa-le-spun-ca-nu-am-avut-viziune-ca-depindem-de-politic-ca-sunt-alt/

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor