Sursă foto: Ziarul Prahova

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Șerban Cantacuzino” al Județului Prahova au acționat la 126 de evenimente la finalul acestei săptămâni!

În acest sfârșit de săptămână (21-23 iulie 2023), pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Șerban Cantacuzino” al Județului Prahova au acționat în 126 de evenimente: 40 de intervenții în situații de urgență și 86 de urgențe medicale.

În aceste 3 zile, 85 de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență din partea paramedicilor SMURD. În toate cazurile, paramedicii au acordat prim ajutorul medical calificat, persoanele fiind monitorizate şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

ISU PRAHOVA: „Acordați atenție pregătirii în situații de urgență. Informați-vă asupra măsurilor și regulilor de comportare specifice tipurilor de risc, prin accesarea platformei naționale de pregătire: https://fiipregatit.ro. De asemenea, puteți descărca noua aplicație DSU. Fii informat și fii pregătit oriunde, oricând! În continuare, pompierii salvatori prahoveni rămân mobilizați pentru a acționa cu operativitate în sprijinul semenilor!”

Sursă: ISU PRAHOVA/FACEBOOK

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *