logo
RNTV Live

Ce gafă de proporții a făcut un fost ministru al educației. Monica Anisie susține că legile educației ,,este despre viitor”

PARLAMENT – COMISII – AUDIERI MINISTRI – GUVERNUL ORBAN – CRISTI
Dumitrache Catalina

Monica Anisie, senator şi fost ministru al Educației în România, comite o gafă în timpul discursului avut în Plen la votul pe Legile Educației. Când a vrut să-și exprime punctul de vedere în Senat privind Legile Educației, Monica Anisie a făcut un dezacord precizând, în timp ce-și citea discursul de pe o foaie, că: „Aceste legi este despre viitor”.

Monica Anisie a revenit la microfon și a cerut scuze pentru greșeala făcută motivând oboseala

Monica Anisie a revenit la scurt timp microfon și a cerut scuze pentru greșeala făcută. Motivul neatenției ei ar fi oboseala, ce s-a acumulat în ultima perioadă.

„Am lucrat atâtea zile și nopți la Legile Educației în ultima perioadă. Îmi cer scuze. De emoție, de oboseală, am greșit.

Îmi cer scuze că am spus greșit atunci când m-am exprimat. Corect era: „legile educației sunt despre viitor”, declară Monica Anisie.

Totuși, Monica Anisie a fost ministrul Educației și Cercetării al României începând cu 4 noiembrie 2019 până pe 23 decembrie 2020, fiind ministrul educației în ambele guverne Ludovic Orban.

Acum, ea este senator și președintele Comisiei pentru învățământ din Senat.

Sursă: Știripesurse

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor