logo
RNTV Live

Ce faci când eşti beat şi te crezi zmeu? Trei prahoveni au răspunsul!

razie-politie-noapte-sofer-beat-3-700×336
Mihai Constantinescu

Ce faci când eşti beat şi te crezi zmeu? Ieşi la plimbare la volanul unei maşini! Din păcate, acesta este răspunsul pe care l-au dat trei prahoveni care au fost depistaţi la volan deşi erau sub influenţa alcoolului.

Primul caz a fost depistat sâmbătă în Slănic. Oamneii legii au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe raza comunei Aluniș. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a indicat valoare de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior bărbatul fiind condus la o unitate medicală în vederea recoltării de moste biologice. I-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Beat şi fără permis de conducere

Al doilea caz a fost depistat ieri, în Corlăteşti. Aici s-a produs un accident cu pagube materiale în care au fost implicate două autoturisme, iar unul dintre conducătorii auto implicați nu ar fi oprit la locul producerii accidentului. În urma verificărilor, polițiștii au identificat și depistat cel de-al doilea conducător auto implicat, în persoana unui bărbat de 35 de ani care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a indicat o valoare de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcolemiei. În urma administrării probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoana care nu posedă permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice.

Depistat sub influenţa alcoolului în urma unui control

În această dimineaţă,, în jurul orei 03:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Blejoi au oprit, pentru control, un autoturism care circula pe strada Iuliu Maniu, din comuna Bucov. Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 2,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/sezonul-de-vanatoare-a…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor