logo
RNTV Live

Ce a pățit un ploieștean care a agresat un cerșetor?

clinici de lux Floreşti I-a aplicat o corecţie fizică/ sursa zhd.ro
Mihai Constantinescu

Ce a pățit un ploieștean care a agresat un cerșetor?. Totul s-a petrecut recent într-un magazin alimentar din oras. Barbatul care cerșea pomană era însoțit de un amic de-ai săi cand ar fi fost agresat de un altul, cu 7 ani mare mare. Agresorul ar fi fost deranjat că cel de 32 cerșea și i-ar fi aplicat o corecție.

Gestul sa a fost taxat de către amicul cerșetorului care a povestit totul polițiștilor.

În urma cercetărilor efectuate, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată și depistată ca fiind un bărbat în vârstă de 39 de ani, din municipiu.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de persoana în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi, bărbatul să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a aunei alte măsuri prevetive.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor