logo
RNTV Live

Cazul medicului de la Băicoi care a refuzat să interneze un pacient, în atenţia ministrului Sănătăţii. Ce decizie s-a luat

Sănătăţii
Mihai Constantinescu

Control de amploare la Spitalul Orăşenesc Băicoi

Cazul medicului de la Băicoi care a refuzat să interneze un pacient, în atenţia ministrului Sănătăţii. Ce decizie s-a luat?

Problemele au început după ce o pacientă a fost adusă cu salvarea de la Ploieşti pentru a fi internată la cel din Băicoi. Aceasta a fost însoţită şi de o rudă de a sa care a fost nevoită să ţină piept medicului de gardă.

Doctoriţa a refuzat internarea. Într-un acces de furie medicul a rupt fişa medicală cu care pacienta venise la spital.

VEZI ŞI ŞTIREA INIŢIALĂ

Cazul a intrat în atenţia ministrului Sănătăţii.

Într-un comunicat de presă se fac următoarele menţiuni:

“Prof.dr. Florian Bodog, ministrul Sănătăţii a solicitat reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică Prahova să efectueze, de urgenţă, o misiune de control la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti  la Spitalul Orăşenesc din Băicoi, urmare a informaţiilor apărute în mass-media.

Direcţia de Sănătate Publică Prahova va verifica toate condiţiile în care s-a acordat asistenţă medicală pacientei care s-a prezentat la camera de gardă a celor două unităţi sanitare”

 

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi site-ul republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor