logo
RNTV Live

Caz șocant! Directoarea unei grădinițe a fost ucisă de fostul soț în biroul instituției

directoare omorata
Ciprian Radu

Directoarea unei grădinițe a fost ucisă

O femeie de 38 de ani, mamă a doi minori, a fost omorâtă de fostul soț. Animalul a urmărit-o și a înjunghiat-o chiar în cabinetul de directoare. 

Cazurile de omor au crescut îngrijorător. Încă un cretin și-a omorât soția. S-a întâmplat astăzi, în București.

Femeia era directoarea unei grădiniţe private din Capitală și a ajuns în stare gravă la spital. A fost înjunghiată de către fostul ei soţ, incidentul având loc în biroul femeii din unitatea de învăţământ. Împotriva soţului acesteia exista un ordin de restricţie emis de instanţă.

Nicoleta Botan ar fi avut numeroase conflicte cu fostul ei soţ, Marius Cristian Botan (foto jos). Bărbatul fusese evacuat din casă şi nu se putea apropia la o distanţă mai mare de 200 de metri atât faţă de fosta soţie, cât şi faţă de cei doi copii ai lor.

Bărbatul ar fi pândit-o pe Nicoleta Botan şi a înjunghiat-o de mai multe ori. Ulterior, acesta a fugit şi a fost prins la scurt timp de poliţiştii Secţiei 8, care l-au predat ofiţerilor Serviciului Omoruri.

Sursa: Digi 24

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor