Căutat fiind de poliție, un tâlhar s-a predat

talharie-cu-un-cutit
Tudor Teodora

Căutat de polițiști pentru tâlhărie calificată, un tânăr s-a prezentat, aseară, la Poliție, la doar câteva ore după ce oamenii legii au făcut publică o fotografie cu acesta. 

„Seara trecută, persoana bănuită de comiterea faptei s-a prezentat la sediul Poliției Municipiului Ploiești. Astfel, în baza probatoriului administrat, bărbatul în vârstă de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive!, precizează IJP.

Poliția a anunțat că, în cursul anului trecut, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești- Biroul de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului Ploiești au fost sesizați de către un bărbat, despre faptul că în timp ce se afla într-un mijloc de transport comun, în municipiu, o persoană necunoscută i-ar fi smuls borseta pe care o avea asupra sa.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 2.000 de lei.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor