logo
RNTV Live

Căutat de poliţie. O femeie încercă să dea de urma fratelui său

Frate dispărut
Mihai Constantinescu

Căutat de poliţie, după ce a dipărut fără urmă!

Căutat de poliţie, după ce a dispărut fără urmă! La data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Nr. 2 Ploiești au fost sesizați de o femeie din Ploiești despre faptul că fratele său, numitul IONESCU ROMEO, în vârstă de 64 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul acesteia și nu a mai revenit până în prezent.


Bărbatul este căutat de poliţie după ce ar fi plecat la data de 30 iulie a.c., în jurul orei 21:00, fără a comunica vreunei persoane unde se deplasează.
Semnalmente:

1,65-1,70 metri înălțime, greutate aproximativ 55-60 de kg, fața ovală, ochi verzi, ten măsliniu-bronzat, păr scurt și negru, constituție slabă. Persoana dispărută prezintă ca semne particulare un tatuaj pe mâna dreaptă, respectiv literele „I.L”.


La momentul plecării acesta purta pantaloni tip blue jeans de culoare neagră, o cămașă cu mânecă lungă de culoare bleu, iar în picioare purta încălțăminte sport de culoare neagră.


Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/soferii-in-culmea…/

Vezi şi https://portal.republikanews.ro/muzeul-rezervatiei-bucegi-din…/

Pentru mai multe ştiri, vizitaţi republikanews.ro

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor