logo
RNTV Live

Cătălin Tolontan, despre scandalul Digi24 : Să ne trăiți, Dragoș Pătraru și echipa!

Dragoș Pătraru face dezvăluiri după ce a plecat de la Digi 24
rnews

Jurnalistul Dragos Pătraru, realizatorul emisiunii  Starea Nației a cristicat postul de televiziune la care lucrează pentru că acesta a evitat subiectul înregistrărilor din interiorul DNA. În discuțiile telefonice difuzate de Antena 3, Ioan Bendei, administrator al RCS-RDS , face favoruri unor ofițeri judiciari DNA și unor înalți responsabili din Ministerul de Interne.

Pătraru a ales să nu tacă. De aseară până azi au apărut interpretări ale gestului său. Stai să vezi, că, de fapt, ”cineva l-a pus pe Pătraru să lovească Digi din interior”. ”E o fisură în binom”. Fleoșc! Tipul acesta de despicare a firului în patru arată cât de puțină încredere avem în normalitate! Asta spune Cătălin Tolontan pe pagina sa www.tolo.ro.

Același Tolontan este de părere că Pătraru și echipa lui, nu șefii vanitoși și supuși ai redacției, sunt cei care respectă, de fapt, publicul Digi. Ei au făcut un serviciu telespectatorilor, acționarilor RCS, sutelor de jurnaliști buni din trustul Digi și meseriei.Lucru pentru care, în aceste vremuri anormale, îi salutăm cu binecunoscutul Să ne trăiți ! spune  jurnalistul.

citește mai multe aici

http://www.tolo.ro/2017/05/23/sa-ne-traiti-dragos-patraru-si-echipa/

 

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor