Cătălin Cherecheș a fost plasat în căutare la nivel național: Prezența sa evidențiată pe pagina oficială a Poliției Române

chereches_catalin_pol
Theo Tănăsescu

Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a primit o condamnare la 5 ani de închisoare cu executare în cazul în care este acuzat de luare de mită în mod repetat. Sentința este irevocabilă, astfel că primarul este obligat să se predea la cea mai apropiată secție de poliție.

Atât locuința lui Cătălin Cherecheș, cât și Primăria din Baia Mare au fost vizitate de polițiști, însă primarul este în prezent căutat. Ca urmare, Poliția Română a emis o urmărire națională pentru Cătălin Cherecheș.

”Data nașterii: 07-07-1978

Cetățenie: ROMANIA

Domiciliat în: Baia Mare, jud. MARAMURES, ROMANIA

Motivul: mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea

Fapta: trafic de influenta si luare si dare de mita”, arată Poliția Română.

Polițiștii din Maramureș nu-l găsesc

”Astăzi, 24 noiembrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș au primit de la instanța competentă un mandat de executare a pedepsei închisorii de 5 ani, emis pe numele unui bărbat, de 45 de ani, din Baia Mare, pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită în formă continuată.

Astfel, polițiștii efectuează verificări, în vederea depistării bărbatului.”, arată IPJ Maramureș.

COREP 07 SRL - Firma de constructiiblejoigratielanovacgristotermo-ploiestiromsilvaspalatoria-haroldrompetromparc industrialCabinet veterinareko-angajeazaekond-angajeazasponsor