Ministrul Muncii şi Protecţiei Sociale salariile bugetarilor , femeile Bani pentru mamele cu trei sau mai mulţi copiiangajata scoala a cerut mita

23 de mii de lei. Aceasta este valoarea șpăgii pe care șeful Gărzii de Mediu Tulcea a acceptat-o pentru a „închide ochii în cazul unei firme recent controlate de agenție. Spaga primită ar fi trebuit să aducă firmei respective o sancțiune mult mai ușoară decat cea inițială.

Pentru fapta sa,  Dorin Meran, comisar-șef al Comisariatului județean Tulcea din cadrul Gărzii de Mediu, a fost reținut pentru 24 de ore de către DNA, pentru luare de mită în formă continuată, notează biziday.ro.

Procurorii au arătat că de la sfarsitul lunii august pană pe 4 septembrie, Meran ar fi cerut de la un om de afaceri “suma de 25 de mii de lei și alte foloase necuvenite, pentru a-i aplica acestuia o amendă mai mică ori chiar sancțiunea avertismentului ca urmare a unui control efectuat de către inculpat la un punct de lucru al unei societăți comerciale administrată de martor”.

Astfel, luni, 4 septembrie, Meran a primit în mașina sa suma de bani cerută, moment în care a fost prins în flagrant, otrivit susei citate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *