logo
RNTV Live

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Prahova a lansat o nouă pagină de sănătate dedicată combaterii cancerului

57119a5f-1275-4b9d-8f1b-f3787a3ccc33
Erika Stoica

Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Prahova a anunțat lansarea unei noi pagini de sănătate, concentrată pe lupta împotriva cancerului. În cadrul acestei inițiative, medicul primar oncologic, doctorul Alina Cristina Turcu, oferă informații despre situația actuală a persoanelor afectate de această boală și variantele de tratament disponibile.

Broșura elaborată de doctorul Turcu explică detaliat numărul persoanelor diagnosticate cu cancer în prezent și evoluția acestei afecțiuni în societatea noastră. De asemenea, sunt prezentate și variantele de tratament disponibile în acest moment, oferind astfel pacienților și familiilor acestora un ghid util în luarea deciziilor legate de îngrijirea și tratamentul bolii.

Lansarea acestei pagini de sănătate reprezintă un pas important în promovarea informațiilor corecte și actualizate despre cancer și oferă suportul necesar pentru cei afectați de această afecțiune dificilă.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

pnlvolonanupuslbogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor