logo
RNTV Live

CAS Prahova încheie un Protocol cu primăriile pentru ca asigurații să intre ușor în posesia cardului de sănătate

card-de-sanatate
Erika Stoica

CAS Prahova încheie un Protocol cu primăriile pentru ca asigurații să intre ușor în posesia cardului de sănătate

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova va încheia în perioada următoare cu primăriile orașelor și comunelor din județul Prahova un Protocol care are ca obiect transmiterea de către primăriile din județul Prahova a cardului național duplicat de asigurări sociale de sănătate, către asigurați.

Astfel că, persoanele asigurate care au domiciliul în afara orașului Ploiești, se vor putea prezenta în curând la sediul primăriilor din comuna sau orașul de care aparțin, pentru a intra în posesia cardului național de sănătate duplicat.

Decizia a fost luată pentru a veni în întâmpinarea persoanelor asigurate care nu domiciliază în Ploiești, în vederea facilitarii livrării  cardului de sănătate duplicat. Reamintim faptul că, până la primirea cardului national duplicat, asigurații vor putea beneficia de servicii medicale acordate de către furnizorii de servicii medicale aflați în relație contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate Prahova, în baza adeverinței de înlocuire a cardului național de sănătate, care are valabilitate 60 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

romsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor