logo
RNTV Live

Cărțile donate devin tablete pentru elevii fără acces la educație din Prahova, prin programul RECICLEAZĂ O POVESTE

recicleaza o poveste
Mihai Constantinescu

Cărțile donate devin tablete pentru elevii fără acces la educație din Prahova, prin programul RECICLEAZĂ O POVESTE

În perioada 2 – 18 aprilie, Ploiești Shopping City în parteneriat cu Carrefour Ploiești Shopping City, asociația E-CIVIS și Magic FM organizează cea de-a șaptea ediție a programului RECICLEAZĂ O POVESTE. Inițiat în 2019, programul încurajează clienții să doneze cărțile vechi și deteriorate în schimbul unui voucher de reducere de până la 50% pentru achiziționarea de cărți noi în hipermarketul Carrefour Ploiești Shopping City. Pentru fiecare 10 cărți vechi colectate, Ploiești Shopping City donează o tabletă complet dotată pentru școală unui copil defavorizat din comunitatea locală prahoveană.

Totodată, pentru a marca importanța reciclării și frumusețea reutilizării, în perioada 22 – 30 martie Ploiești Shopping City a organizat pe pagina de facebook Bursa Reciclatorului de Povești – un concurs de creativitate prietenos cu mediul înconjurator. În cadrul concursului, participanții au transformat pagini de cărți deteriorate în obiecte decorative. Cele mai creative 3 obiecte decorative au fost recompensate cu vouchere cadou în valoare de 500 lei și un pachet de cărți noi. Lucrările vor fi incluse într-o expoziție de artă eco-friendly în incinta Ploiești Shopping City și în diverse centre educaționale și de cultură din Prahova.

Platforma #ResponsiblyTogether

RECICLEAZĂ O POVESTE este un proiect al Ploiești Shopping City care își propune să sprijine activ și creativ educația și atitudinea responsabilă față de mediul înconjurător.

Toate proiectele de responsabilitate socială ale Ploiești Shopping City sunt comunicate sub umbrela #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună). Platforma „Responsabili, Împreună” reprezintă angajamentul brand-ului Ploiești Shopping City de a se implica în societate,  reunind  toate inițiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educația, comunitatea și protecția mediului.

Pentru sănătatea și siguranța vizitatorilor și o experiență de #ShoppingÎnSiguranță, Ploiești Shopping City implementat o serie de măsuri de distanțare fizică și igienă de prevenire a răspândirii COVID-19, în linie cu recomandările autorităților.

Mai multe detalii despre campanie pe https://www.ploiestishoppingcity.ro/evenimente/recicleaza-o-poveste-4/  , pagina de Instagram  și pe pagina de Facebook.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor