logo
RNTV Live

CĂRȚI CADOU PENTRU COPIII DIN BUZĂU

Barbuceanu Nicoleta

Buzaul citeste! Este deviza dupa care Primaria si Consiliului Local Buzau se ghideaza. Asa ca toti elevii municipiului Buzau vor primi carti cadou la finalul anului scolar din partea municipalitatii. Proiectul educational, derulat de cativa ani, isi propune sa aduca lectura mai aproape de elevi.

Reprezentanții Primăriei Municipiului Buzău continuă tradiția și au anunțat că le vor oferi și anul acesta tututor elevilor din învățământul preuniversitar cărți cadou pentru lecturile de vară. Pachetele de cărți au fost selectate în funcție de vârstele și genul elevilor și conțin titluri atât pentru clasele primare, cat și pentru gimnaziu și liceu. Printre acestea se numără ”Aventurile lui Pinocchio”, ”Vrăjitorul din Oz”, ”Aventurile lui Tom Sawyer”, ”Prinț și cerșetor”, dar și volume din mari clasici ai literaturii precum ”Mândrie și prejudecată”, ”Maestrul și Margareta” sau cărți de dezvoltare personală și cultură generală.

Mai mult, în vacanța de vară, elevii sunt invitați să participe și la Clubul de lectură numit “Cititor de nota 10”. Înscrierile  vor începe înainte de finalul acestui an școlar.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor