logo
RNTV Live

Care este numărul real al prahovenilor infectați cu COVID 19. Raspunsul pe care îl așteaptă un județ întreg

masca oxigen
Daniel

Numărul prahovenilor infectați cu COVID 19 a devenit subiect de glumă pe rețelele de socializare, după ce Prefectura Prahova nu a mai avut voie să furnizeze informații despre situația reală a numărului de îmbolnăviri. Asadar,  din 2 cazuri raportate, 10 au ajuns sa se vindece. Minune sau cenzură?

Acesta este momentul când situația scapă ușor de sub control, iar oamenii încep să se informeze din zvonuri. Inclusiv în spitalele din județe lucrurile se inflameaza si cadrele medicale nu mai au curaj să vina la serviciu, pentru că într-un judet ROZ, lucrurile sunt mult mai intunecate decat ne vine sa credem.

Mai mult, orice informație ascunsă devenită publica, atragea remarce de genul: “Cine a vorbit?”.

O astfel de atitudine naste insa frustrari și neliniște în rândul oamenilor. Tăcerea autorităților are însă o justificare concretă: lipsa materialelor de protecție din spitale, situații scăpate de sub control și multă incomptență.

Detalii aici:

https://portal.republikanews.ro/videocadrele-medicala-de-la-sju-ploiesti-au-iesit-la-geamurile-spitalului-si-au-facut-un-gest-impresionant/

Lipsa unei informări îi face pe oameni să nu conștientizeze pericolul la care se expun. Acele două persoane confirmate inițial, în urma cărora nu a mai existat nicio raportare ne fac să fim liniștiți, liniștiți în fața lipsei de transparență.

Saptamana trecuta 4 angajati UPTROM au fost confrimați cu COVID 19, ieri alți doi angajați alți 2 lucrători LUKOIL, totul să culmineze cu infectarea unui medic si a două asistente dintr-un spital privat din Câmpina.

Așadar, stiind ca in medie, fiecare persoană infectată poate răspândi virusul la cel puțin 3 persoane, autoritățile ne lasă pe noi să facem inmulțirea pentru a afla numărul real de cazuri din Prahova.

Totodată, potrivit unei informații emise de către Prefectura Prahova, centrele de carantină din județ sunt pline.

RepublikaNEWS și Ploiești Tv se alătură î publicațiilor care cer publicarea informațiilor reale cu privire la numărul infectărilor cu COVID 19 la nivelul județului Prahova.

 

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor