logo
RNTV Live

Care este destinația preferată pentru minivacanța copiilor. Cea mai ravnită stațiune

Mihai Constantinescu

Care este destinația preferată pentru minivacanța copiilor. Cea mai ravnită stațiune.

Un studiu al unei platforme online de calatorii arata ca Valea Prahovei rămâne în topul celor mai căutate și rezervate destinații pentru minivacanța copiilor în România. Iar datele releva ca preturile medii la cazare sunt rezonabile, chiar in plin sezon. Perioada cea mai vanata acum este chiar perioada vacantei din octombrie a elevilor. De departe cea mai ravnita statiune, in topul preferintelor, ramane Perla Valii Prahovei, Sinaia.


Care este destinația preferată pentru minivacanța copiilor. Cea mai ravnită stațiune


Pretul mediu de la care pornesc rezervarile deja facute incepe de la putin peste 290 de lei. Adica banii pe care trebuie sa ii scoatem din buzunar pentru o noapte, intr-o camera dubla. iar din studiul platformei online se evidentiaza clar faptul ca turiștii caută acum cazări care oferă condiții și activități potrivite pentru întreaga familie.

In topul celor mai căutate și rezervate destinații în următoarea perioadă sunt Sinaia, Predeal, Brașov, urmate de Sibiu, București, Oradea,  Băile Felix, ori Cluj-Napoca. Totul este pus si pe seama faptului ca elevii se pregătesc acum pentru prima vacanță din acest an școlar, în perioada 22-30 octombrie.  Astfel, parintii cauta cu precadere destinatii potrivite pentru familie. Sunt și unități de cazare care închiriază în această perioadă apartamente cu două camere cu un living spațios în apropierea parcurilor din stațiune.

De asemenea, cele mai multe hoteluri, ori pensiuni pun la dispoziție în mod gratuit accesul la locul de joacă dedicat copiilor, la terenuri de sport și alte facilități dedicate juniorilor.

Sunt cautate si destinatiile care au si ferme de animale, acolo unde cei mici se pot juca în voie și pot experimenta o mică parte din viața la țară.

Mai multe știri pe republikanews.ro

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

bogdan-nica-pnlromsilva COREP 07 SRL - Firma de constructiigristotermo-ploiestispalatoria-haroldparc industrialeko-angajeazaekond-angajeazasponsor